TP Link wifi versterker

TP link behoort momenteel tot het populairste merk wifi versterker. Met zo’n handig apparaat beschik je over beter internet binnen en buiten het huis. Ze staan in de markt bekend als een van de topmerken en hebben een groot assortiment. De wifi repeaters die ze aanbieden zijn compatible met alle wifi routers. Ook die jij van jouw internetprovider gekregen hebt. Check wel altijd even of de wifi standaard van jouw router overeenkomt met die van je wifi booster. 

In dit blog bespreken we het bekendste product wifi versterker wat TP link momenteel biedt, de AC750 WiFi Range Extender. Ook vertellen we je hoe je deze kan instellen, resetten, verbinden, koppelen, aansluiten en installeren. 

Wat korte highlights van de AC750 TP link wifi versterker

  • Versterkt het draadloze signaal feilloos naar voorheen onbereikbare of moeilijk te bedraden gebieden
  • Compatibel met 802.11 b/g/n en 802.11ac wifi-apparaten
  • Dual-band snelheden tot 750 Mbps*
  • Dankzij het miniatuurformaat en het aan de muur gemonteerde ontwerp is het eenvoudig in te zetten en flexibel te verplaatsen
  • Met de Ethernet-poort kan de extender functioneren als een draadloze adapter om bekabelde apparaten aan te sluiten
  • Stopcontact. De TP link wifi versterker werkt op een stopcontact 

Wifi boosten

Met de TP link wi versterker, boost jij jouw wifi naar moeilijk bereikbare plaatsen. Plaats de RE220 tussen jouw draadloze router en draadloze apparaten, vergroot het wifi-bereik en elimineer dode wifi-zones met dual-band wifi-snelheden tot 750 Mbps.* Haal het meeste uit de ISP-snelheden door HD-video’s te streamen, online te gamen of andere bandbreedte-intensieve taken. Zo heb je nooit meer vertragingen op jouw tablet, laptop of telefoon. 

Stabiele Dual Band-verbinding voor meer apparaten

De draadloze AC-technologie van de TP link wifi versterker RE220 zorgt voor snellere en sterkere wifi-verbindingen in jouw hele huis voor al uw apparaten. Dubbele 2,4 GHz- en 5 GHz-banden bieden wifi-verbindingen voor maximaal 20 apparaten, zodat je op al je apparaten kunt genieten van een stabiele wifi-ervaring.

tp link wifi versterker

De TP link wifi versterker kan je eenvoudig installeren en instellen: 

Stap 1 instellen: Stop het product in het stopcontact. Druk op de WPS-knop op de router en RE220 om de extender eenvoudig met het netwerk te verbinden. Of sluit de extender via de Tether-app of webinterface als jouw router geen WPS ondersteunt. 

Stap 2 instellen: Verplaats de extender naar een betere locatie voor een optimale wifi-dekking met behulp van het slimme signaalindicatielampje. 

Stap 3 instellen: verbind de apparaten die je wil instellen met de TP link wifi versterker. 

De TP link is nu geïnstalleerd en jouw apparaten zijn verbonden.

Bij de TP link is een handleiding inbegrepen. In deze handleiding worden deze stappen uitgebreid behandeld. 

Een toegangspunt en draadloze adapter

De Ethernet-poort van de RE220 kan jouw bekabelde internetverbinding gemakkelijk veranderen in een draadloos toegangspunt. Het kan ook functioneren als een draadloze adapter om bekabelde apparaten aan te sluiten. Zo kan je bijvoorbeeld de volgende apparaten aansluiten:

  • Spelcomputer
  • Desktop TV
  • Laptop
  • Computer

Alle apparaten waar een internetkabel in kan, zijn compatibel met de TP link wifi versterker. \

Hoge snelheidsmodus voor maximale prestaties

Er zit een hoge snelheidsmodus op de TP link wifi versterker. Deze gebruikt één speciale wifi-band als backhaul en een andere speciale wifi-band als toegangspunt om de bandbreedte op wifi van de extender te maximaliseren.

Slim beheer via de Tether-app

Configureer en beheer je wifi versterker via de TP-Link Tether-app op je smartphone (Android, iOS).

De TP link kan je onder andere kopen bij een van de volgende winkels:

Let op, Ziggo biedt ook TP Link als Wifi versterker aan. Alleen verkopen ze de duurste en beste producten. Deze zijn vaak niet nodig in een thuissetting. Ook zit er vaak nog marge op bij Ziggo, waardoor je meer geld kwijt bent. 

wifi versterker tp link

Werkt de TP link wifi versterker niet? Om wat voor reden dan ook. Is er een rood lampje aan het branden. Bij een rood lampje verwijzen we je graag naar de gebruiksaanwijzing. Ook alle andere mogelijke problemen over bijvoorbeeld het koppelen, resetten, aansluiten of opnieuw instellen worden in de gebruiksaanwijzing besproken.

Mocht je nog vragen hebben over de behandelde wifi versterker van TP link, kan je altijd mailen naar info@wifiversterker-info.nl. We helpen je graag op weg met installatie. Ook op de website van TP link vind je een handige FAQ, video’s, een handleiding en meer uitleg. 

Ook voor andere wifi gerelateerde vragen kan ons altijd contacten.