Gembird wifi versterker

Gembird is een merk wifi versterker wat iets minder bekend is, maar wat zeker het overwegen waard is. De kwaliteit van de producten is goed en kan concurreren met de grote merken. In dit artikel reviewen we het populairste model Gembird wifi versterker, de WNP-RP-002-W.  We vertellen over de specificaties en over de voordelen en nadelen van dit apparaat. 

gembird wifi versterker

Gembird wifi versterker WNP-RP-002-W – Review

De WNP-RP-002-W Gembird Wifi versterker kan het bereik van jouw bestaande netwerk boosten. Wifi snelheden van 300 Mbps kunnen gehaald worden. Ander voordeel is dat dit product in ieder stopcontact kan worden geïnstalleerd. Het design is klein en compact. Dit model kan ook als wireless router worden gebruikt. Middels de LAN poort kunnen bedrade apparaten op Wifi worden aangesloten. 

Pluspunten Gembird wifi versterker 

  • De Gembird wifi versterker / range extender is perfect te combineren met een single-band Wireless N router. 
  • Heeft een Fast Ethernetpoort. Hiermee kunnen apparaten bedraad worden aangesloten. 
  • Indicatielampjes die helpen bij het installeren en instellen van de range extender 
  • Bijgesloten handleiding. In de handleiding kan je alles vinden over de Gembird wifi versterker. Van de installatie tot aan de specificaties. 

Minpunten Gembird wifi versterker 

  • De Gembird wifi versterker is single-band. Hierdoor kan het alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten. 
  • Als je een heel groot huis hebt met veel muren en plafonds tussen het apparaat. Raden we aan om een hoogwaardigere range extender te kopen. Dan kan je beter iets meer uitgeven aan een model uit de topklasse. 
wifi versterker gembird

Tip Gembird wifi versterker

Plaats de Gembird wifi versterker op een plek waar jouw modem nog een stabiel signaal heeft. Anders kan het apparaat niet het bereik vergroten. Maak gebruik van de indicatie LEDS. Zo kan je het product optimaal plaatsen. 

Gembird wifi versterker kopen

Een Gembird wifi versterker kopen doe je bij:
1 – Bol.com > heeft een breed aanbod aan Gembird artikelen, veelal op voorraad
2 – Amazon > Grootste webshop ter wereld. Hoog level van service. 

Voor vragen over de 300 MBPS wifi versterker van Gembird kan je mailen naar info@wifiversterker-info.nl. We helpen je graag met het installeren en instellen of adviseren jou over de mogelijkheden.